Konsertversjonen av «Sound of Music» trakk 6500 mennesker til Kilden. I mars startet Maria Arreondo, Torstein Sødal og Bjørn Skagsetsd en turné med forestillingen.

13.000 solgte billeter

— Når vi er ferdige med hele turneen, har vi spilt 25 konserter, for til sammen minst 13.000 mennesker, forteller Maria Arredondo til Fædrelandsvennen.

Allerede har 12.000 sett forestillingen, og det er solgt 1000 billetter til de kommende forestillingene allerede. — Hvordan har det gått til nå?

— Det har gått fint, og vi er veldig fornøyde. Vi har hatt med tre barnelag på turneen, og nye lokale kor. Det har vært fint med folk. Noen steder har det gått veldig bra, og noen steder helt greit. Det er en takknemmelig musikk å reise rundt med. Mange av de som kommer har et sterkt forhold til musikken, og de sitter og synger med, forteller hun.

Lokale kor

Maria Arredondo er veldig fornøyd med innsatsen til de lokale korene:

— Mange av korene har vi aldri truffet før konsertdagen, men det har gått så fint. Vi faste som reiser rundt har gjort dette så mange ganger nå, at det er deilig å kunne dra nytte av litt nye elementer. Det gjør deg bare mer skjerpa, sier Arredondo.Konsertversjonen av «The Sound of Music» hadde premiere på Kilden 31. oktober i fjor, og Fædrelandsvennens anmelder skrev at det garantert kom til å bli en suksess.

Stavanger Aftenblad ga forestillingen terningkast fire da den dro ut på turné:

— Maria er en flott Maria og Viva kunne gått rett i kloster. Men trenger vi egentlig å få gjenfortalt en film alle har sett, skrev anmelderen.