– Det er rett og slett helt vilt, jeg får beskjed fra folk som sier de sliter med å komme gjennom til billettkontoret, melder Kilden.

–Ikke hverdagskost

I september neste år kommer den amerikanske skuespilleren John Malkovich til Kristiansand for å spille i en oppsetning på Kilden teater og konserthus.

69-åringen skal spille i stykket «The Infernal Comedy: Confessions of a Serial Killer», som settes opp i Kristiansand 21. og 22. september 2024.

– Det er ikke hverdagskost å få en norgespremiere med en Hollywood-stjerne i spissen, verken her i landsdelen eller Norge for den saks skyld, sier leder Daniel Stamnes for Kilden Kultur.

Hyllet

Stykket har blitt hyllet verden over med sin uvanlige fremstilling av en mørk og grusom historie som tar publikum med inn i det forvrengte sinnet til en seriemorder, skriver Kilden i en pressemelding. Forestillingen er basert på livet til forfatteren Jack Unterweger fra Østerrike, som drepte en rekke prostituerte kvinner i både Europa og USA, flere med deres eget undertøy.

Malkovich er kjent fra en rekke storfilmer, som blant annet «Con Air», «Being John Malkovich», «Burn after reading» og «Birdbox».

Billettene ble lagt ut for salg fredag klokken 12.

Stykket har fra før blitt satt opp både i New York City, London, Wien og Berlin. Foto: Natalie Bauer & Reinhard Winkler Brocknerhaus / NTB

Rives bort

Kildens billettkontor melder om en enorm interesse for forestillingen The infernal comedy: confessions of a serial killer som spilles med Hollywood skuespiller John Malkovich september neste år.

Tall fra Kildens billettsystem viser at halvparten av billettene til premiereforestillingen ble revet bort på mindre enn 60 minutt.

– Det er rett og slett helt vilt, jeg får beskjed fra folk som sier de sliter med å komme gjennom til billettkontoret, sier en tydelig fornøyd leder for Kilden Kultur, Daniel Stamnes i en pressemelding.

Det har kommet så mange henvendelser til billettkontoret at Kilden så seg nødt til å komme med en oppdatering på Facebook hvor de ba publikum om å smøre seg med tålmodighet.

John Malkovich er for tiden opptatt med både film og TV-prosjekter på andre siden av Atlanteren og det har vært en lang prosess å få på plass avtalen som sikrer Kilden en av verdens mest ettertraktede skuespillere til Sørlandet neste år, skal vi tro Stamnes.–

Dette har tatt tid, det er ingen annen måte å si det på, men publikumsresponsen så langt viser at det var verdt det, avslutter Stamnes.