— Vi er på jakt etter ei dame med vidt stemmespekter, sier trommeslager Jonathan Perez fra Vennesla. Han er det sørlandske elementet i Sirenia, et gothmetalband basert på Tou i Rogaland.

I år har Sirenia hatt et lite, internasjonalt gjennombrudd med sin tredje fullengder «Nine destinies and a downfall». Singelen fra denne plata, «My minds eye» toppet radiolistene i Hellas foran folk som Beyonce og Rihanna. I samme land kom albumet til en 15. plass på salgslistene. Også i Spania, Tyskland og Sveits har bandet solgt bra, og i vår holdt de konsert foran tusen ville fans i Moskva.

— Jeg mener plata har solgt 40.000 eksemplarer på verdensbasis, sier Perez som tidligere slo trommer for Trail of Tears.

Nå har bandets danske vokalist Monica Pedersen takket for seg på grunn av musikalske uenigheter, og dermed måtte turneer til både Nord- og Sør-Amerika avlyses. Bandet ønsker en erstatter på plass snarest mulig.

— Vi går i studio i mars for å spille inn plate, sier Perez. Send mail til jonathan@sirenia.no dersom du vil synge med Sirenia.