KRISTIANSAND: Før ankomst hadde den amerikanske countrylegenden forlangt å ha en golfbil stående klar, slik at hun kan kjøre rundt på Sør Arena. Golfbilen stod plassert utenfor turnébussen tirsdag ettermiddag, men sikkerhetsansvarlige sørget for at pressen ikke kunne være til stede da artisten beveget seg ut av bussen.

Dørene på Sør Arena blir åpnet klokken 18 tirsdag ettermiddag, og så langt er det ifølge arrangøren solgt drøyt 8000 billetter til Dolly Partons første konsert i Kristiansand. Arrangøren venter imidlertid et jevnt tilsig av publikum utover ettermiddagen, slik at tallet vil trolig bli over 10.000. Kristiansand er den eneste norske byen Dolly besøker på sin verdensomspennende Backwoods Barbie Tour. Hun går på scenen i 20-tiden, får fvn.no opplyst.

KLAR FOR KONSERT: Linda Røed Broen var den første som stilte seg i kø ved Sør Arena tirsdag. (Foto: Steinar Vindsland) Allerede klokken 14.30 var den første publikummeren på plass foran Sør Arena.

— Jeg ønsker å få en plass nærmest scenen, sier Linda Røed Broen fra Kristiansand.

Hun har alle utgivelsene som Dolly Parton står bak, og kjøpte billett da de ble lagt ut for salg i desember. Hun har imidlertid aldri før sett legenden i levende live.

— Dette er en once-in-a-lifetime-opplevelse. Jeg gleder meg utrolig mye. For en gangs skyld kommer hun til Kristiansand og ikke til Oslo, sier Røed Broen.

RIGGING: Slik så scenen ut på Sør Arena tirsdag ettermiddag. (Foto: Steinar Vindsland)