VH1 arrangerte lørdag en storslagen konsert for å hylle The Who. Anledningen var musikkanalens årlige show «VH1 Rock Honours », og de 6000 heldige med billetter kunne glede seg over et unikt musikalsk program.

Legender

The Who er blant de virkelig store stilskaperne innen rocken, og dette poengterte da også skuespiller Jack Black under sin opptreden på showet. Black, som opptrådte med Tenacious D, holder bandet som det aller største.

– Det er en ære å gjøre ære på det jeg anser som det største band gjennom tidene. Vil dere vite hvorfor de er de største? Fordi de var de første som virkelig rocket hardt, slo han fast fra scenen.

Stjerner

Blant de andre høydepunktene var Foo Fighters, Pearl Jam, The Flaming Lips, og Incubus. Stjerner som David Duchovny, Mila Kunis og Adam Sandler tok seg av introduksjonene av artistene. De to gjenlevende originalmedlemmene Pete Townsend og Roger Daltrey har latt bandet leve videre på tross av at John Entwhistle og Keith Moon forlengst er i rock n' roll-himmelen. The Who sto selv for avslutningen av konserten, og vokalist Daltrey benyttet anledningen til minnes to de bandkompisene, og fortalte at suksessen han har opplevd i livet er bittersøt.

– Jeg savner gamle venner, men de er med meg. Når vi starter å spille hører vi ekkoet av John og Keith, og det er som om de aldri forlot oss, sa Daltrey.