Chris Brown stakk selv av med prisen for beste mannlige video for «With You». I tillegg kunne han glede seg over at Rihanna åpnet scenedelen av showet med en framføring av superhiten «Disturbia», en låt som ble ført i pennen av Brown, Andre Merritt og Robert Allen. Låten ble nummer en i USA, og har også gjort det skarpt andre steder i verden. Det har også gått mange rykter om at Brown og Rihanna er et par, men dette har han avvist på det sterkeste flere ganger.

Videre

De fleste hadde nok vært strålende fornøyd med å få såpass ut av en helg. Brown røpte imidlertid overfor Yahoo News at han har større planer. Planene hans involverer Britney Spears, kvinnen som fikk sine tre første VMA-priser i helgen.

– Jeg har faktisk skrevet et par sanger for henne, uttalte Brown.

Han var imidlertid raskt ute med å understreke at Spears ikke har hørt sangene enda.

Etterspurt

At Spears ikke har hørt sangene betyr ikke at samarbeidet er usannsynlig. Tvert imot. Brown er en av de mest etterspurte samarbeidspartnerne på popfronten. Han har tidligere jobbet sammen med Jordin Sparks, Bow Wow, Lil Mama og T-Pain. Samarbeid med Nas og Ludacris er også nært forestående. Brown forteller at han vil legge mye arbeid ned i et eventuelt samarbeid med Spears.

– Vi er på samme plateselskap, og de ansatte der har hørt låtene og liker dem. Forhåpentligvis vil hun spille dem inn. Dersom hun ikke vil så får vi gå tilbake til studioet og fortsette å lage mer for henne, fortalte Brown.

Se video fra MTV Music Video Awards