Jessica Simpson overrasket mange da hun lanserte planene om å gi ut en countryplate senere i år. Singelen «Come on over» ble nylig lansert, og Simpsons nye countrysatsning skulle etter planen få en pangstart på Country Thunder USA Festival i Randall, Wisconsin i helgen. Festivalen startet torsdag og Simpson entret scenen lørdag, som oppvarmingsartist for Sara Evans, og rapporten fra lokalpressen levnet Simpsons countryeskapader liten ære.

Kritikk

Ifølge lokalavisen Kenosha News var det få positive tilbakemeldinger å hente blant publikum. Avisen starter med å slå fast at countryfans trolig er det tøffeste publikummet i verden og at skepsisen til Simpson var stor på forhånd.

– Hun passer ikke til country, og jeg blir nødt til å drikke mye øl for å holde ut konserten hennes, mente 31 år gamle Mike Rodriguez.

Og det var en av de mildere kommentarene fra publikum.

– Hun er en skam for countrymusikken, mente19 år gamle Zach Schlodt.

September

Simpsons countryplaten skal etter planen gis ut 9. september. Lørdag ble hun møtt av både buing og positive tilrop da hun entret scenen. Iført boots satte hun igang med Nancy Sinatras monsterhit «These Boots are Made for Walking». Hun fortsatte med å synge sanger av artister som Willie Nelson og Shania Twain.