TRONDHEIM: Skartland, som til vanlig kaster klærne på nattklubben Dreams i Trondheim, bekrefter sammen med TV3 at hun er plukket ut til det TV3-sendte realityprogrammet, ifølge Adressa.

Dermed forlater hun strippestangen for en periode, og går i fotsporene til mer kjente Lene Alexandra Øien og Linni Meister. Innspillingen av serien starter i disse dager, og Skartland reiser til Robinson-øya søndag.

— Ja, jeg kan bekrefte at jeg skal være med på Robinson-ekspedisjonen og forlater landet i helga, sier Skartland til Dagbladet.no.

Hun henviser til taushetserklæringen hun har signert med TV3, og vil derfor ikke si mer om deltakelsen.

27-åringen, som opprinnelig er fra Haugesund, gikk for to år siden i bresjen for at stripping skulle bli karakterisert som kunst, og dermed få momsfritak. Det resulterte i seier i Borgarting lagmannsrett.

Kort tid før, sjokkerte hun rockere ved å simulere oralsex på scenen under Kvinesdal Rock Festival. Hun og kollega Lise Raanes overlot lite til publikums fantasi under konserten med Carnivora første året festivalen ble arrangert.

I fjor strippet Skartland til inntekt for Frelsesarméens gatebarnprosjekt i Brasil. Den gang startet hun en auksjon på QXL, hvor vinneren fikk middagsdate og påfølgende erotisk dans på nattklubben Dreams.

STRIPPET: Julianna Skartland (t.h.) og Lise Raanes strippet og simulerte oralsex under konserten med Carnivora under Kvinesdal Rock Festival i 2006. (Foto: Arkivfoto)