Artistsamlingen som gikk under navnet «Slash & Friends» entret scenen på Quart tirsdag kveld. Slash fikk selskap på scenen av Ron Wood, Ozzy Osbourne, Jason Bonham og Fergie. Hvor bra dette fungerte var det delte meninger om under og etter konserten. En av de som ikke var fornøyd var gitarist og vokalist Terje Winterstø Røthing. Han spilte sammen med Skambankt tidligere på kvelden.

– Dette er tidenes rock 'n roll svindel. Og det kan du sitere meg på.

– Kan du utdype det litt?

– Hva kan man egentlig si utover det. Tidenes største karaokeshow.

Slakt

Anmeldelsene etter konserten var svært varierende. Torgrim Øyre i Dagbladet beskrev det slik: «Slash & Friends-bookingen for en av de underligste i norsk festivalhistorie». Han gir terningkast fire, og omtaler gjengen som et «høyprofilert coverband». Harald Fossberg i Aftenposten var ikke imponert og kalte opplegget for «slaskete karaoke» . Han ga terningkast tre. Det samme gjorde VG.

Variert

Publikummere vi snakket med etter konserter var delt i sine meninger. Publikummer Arne Grimerud forlot området før Ozzy gikk på scenen.

– Dette var bare trist. Å se gamle helter spille opp til karaoke var ikke noe særlig. Det var på papiret et morsomt eksperiment, men ikke noe mer, sa han på vei ut av Bendiksbukta.

Sonia Nes hadde reist fra Danmark for å få meg seg konserten.

— Fantastisk! Dette få vi aldri se igjen. Folk fra både Guns n Roses, Stones og Black Sabbath på samme scene. Det var stort, sa hun.

Ulikt

Vidar A. Hansen sto sammen med en svær kameratgjeng og diskuterte rett etter konserten.

– Slash er jo et geni, Men Fergie på vokal på Sweet Child O'Mine. Ozzy derimot. Han er jo Ozzy, «The Prince of Fucking Darkness!!» Det er et under at han i det hele tatt klarer å synge, og han gjør det faktisk ganske bra. Dette var mest show, men det funket overraskende godt, sa han.