Det betyr at eksforloveden og datteren ikke er nevnt i testamentet avdøde Heath Ledger skrev i 2003. Ledger møtte ikke Michelle Williams før i 2004. I testamentet tilegner Ledger formuen til foreldrene og sine tre søstre. Dette melder New York Daily News.

— Vil få sin del Den 28-år gamle skuespilleren som døde av en uheldig overdose i New York i januar i år, skrev et tre-siders langt testamente i Australia i april 2003. Men til tross for at Williams og datteren ikke er nevnt i dokumentet, forsikrer Ledgers familie om at de vil ta vare på 2-åringen Mathilda Rose og hennes mor.

Raskt etter at detaljer av testamentet ble offentliggjort denne helgen, kom nemlig Heath Ledgers far, Kim, med en uttalelse.

— Mathilda er vår topp-prioritet og Michelle er en del av vår familie. De vil bli tatt vare på og det er slik Heath ville ha ønsket det, skriver Kim Ledger.

Tatt ut av sammenheng Også representant for familien, Mara Buxbaum, bekrefter at Mathilda og Michelle Williams vil få sin del av arven.

— Denne saken er blitt tatt ut av sammenheng og media spekulerer i om dette betyr at Mathilda og Michelle ikke vil bli tatt vare på. Jeg vil gjøre det veldig klart at dette er langt fra sannheten, sier Buxbaum til People.com.

Mange ukjente summer Hvor mye Heath Ledgers formue totalt ligger på ble ikke offentliggjort i dokumentene fra Manhattan Surrogate's court. Men visse opplysninger fikk likevel slippe igjennom:

  • Ledgers familie brukte 39.000 dollar (200.000 kroner) på begravelsen til Heath Ledger, der blant annet kisten kostet 25.000 dollar.

  • Ledger hadde mindre enn 145.000 dollar i New York da han døde (100.000 dollar på diverse bankkontoer, en Toyota Prius til 25.000 dollar og møbler og diverse til en verdi av 20.000 dollar).

Det ble ikke gitt noen hint hva Ledgers hus i Brooklyn og eiendommer i Australia er verdt, i tillegg til at fond-summer ble hemmeligholdt.

Alt som omhandler Ledgers eiendommer vil bli håndtert i Australia.