Superhiten «Ambitions» har vært vanskelig å unngå på norsk radio i år, og nå har den fått avløsning av «Sometimes». Andresinglen topper den norske iTunes-listen med førstesinglen som nummer to. Debutalbumet til nykommerne har fått navnet «Caught In A Life» og utgivelsesdatoen er satt til 19. oktober.

Hjelp

Det er ikke bare det norske publikummet som skal bli utsatt for Donkeyboy i år. Nå melder Warner Music i Norge at bandet får en strålende anledning til å presentere seg for musikkinteresserte i Storbritannia gjennom flere oppvarmingsjobber for A-ha. Veteranene tar med seg Donkeyboy på konsertene i Birmingham, London og Manchester i november. De får også bli med når A-ha spiller to ganger i Oslo spektrum samme måned.

«Sometimes» kan høres på Spotify.

Konserter

Donkeyboy spiller også en rekke konserter på egenhånd i høst, og via sin side på Twitter lover de at «releasekonserten 24. oktober skal bli magisk». «Ambitions» har for øvrig solgt over 40.000 eksemplarer noe som betyr fire ganger platina. MTV har også avslørt at Drammensbandet er nominert til "beste norske artist" under årets European Music Awards. Der er de nominert sammen med Maria Mena, Paperboys, Røyksopp og Yoga Fire.