19.00 Mercy-Show Fønix Kino

Torstein Sødal, Anne Marie Almedal, Bjorvands, Complex Guttane, Vestergabet og Stein Roger Sordal er de som skal opptre på Fønix Scene. Inntektene går til medisinske tjenester blant verdens fattigste i regi av Mercy ships – veldedig sykehusskip som redder liv.

22.00 Jens Carelius Charlies Bar

Jens Carelius er en av Norges mest talentfulle artister, og er nå på norgesturne for å feire sin andre plate. På torsdagens konsert får vi høre alt fra horn og strykere, til up tempo pop og rock, allsang-låter og harmonier. Les mer og lytt til artisten på Myspace eller Carelius' hjemmeside og se video her:

21.00 SHE and DJ Inti Frk. Larsen

SHE er en norsk sanger. Musikken hennes er en blanding av hip-hop trommer, jazzvokal og litt reggae. På torsdag spiller hun sammen med DJ Inti på Frk. Larsen. Les mer og lytt til artisten på Myspace

(Tidpunkt ukjent) Violet Raod Javel

Bandet består av Kjetil Holmstad-Solberg og de fire brødrene Håkon, Halvard, Hogne og Herman Rudberg. Musikken de spiller er pop med en progressiv tvist. Les mer om og lytt til bandet på Myspace

20.00 Minor Majority Kick Scene

Minor Majority er en norsk pop/rock/country gruppe, som akkurat har kommet ut med et nytt album. Support er Jens Herman Ruge. Les mer om og lytt til bandet her eller se video:

21.00 Fence Lundskråga pub

Norske Fence spiller ska, punk, rock, reggae og stiller også med blåseinstrumenter. Sjekk ut bandet på Myspace

16.00 Dunlope Highflex Charlies

Kristiansandstrioen Terje Paulsen, Ulv André Holbrook og Jon S. Lunde spiller lange, "nerdete" elektroakustiske jam-sessions. Les mer og hør musikken på Myspace.

21.00 Marquee Band Haandverkeren

Marquee er et rockeband fra Kristiansand som startet opp tidlig på 1970-tallet, sentrert rundt gitarist Tor Einar «Daumann» Jacobsen. Bandet hadde sin storhetstid tidlig på 80-tallet.

19.00 Mannskoret Vestergabet Kristiansand Frikirke

Mannskoret holder jubileumskonsert for å feire sitt tiårsjubileum. Også tidligere sangere vil være med på konserten. Les mer om Vestergabet på deres hjemmeside.

19.30 Corpus Kick Scene

Bandmedlemmene tilhører forskjellige generasjoner, og stiller med mangfoldig erfaring fra jazz, pop, rock og gospel. Dette gir rom for fruktbare friksjoner og ikke-selvsagte musikalske løsninger.

22.00 Hush På Hjørnet

Silje Hansen, Hildegunn Ulvestad, Helene Strand og Martine Heid kom sammen i høst og underholder i kveld med a capella og noe med gitarakkompagnement.

Mangler det noen konserter? Send oss en mail