Vinnerne i Teen Choice Awards stemmes fram av ungdom mellom 13 og 19 år, og i år var det tiende gangen prisene ble delt ut. «Twilight», som er basert på Stephanie Meyers populære bok av samme navn, hentet hjem elleve av de tolv prisene den var nominert til. Beste film, beste romanse, beste kyss og beste lydspor var blant prisene filmen stakk av med, og de to hovedrolleinnehaverne Kristen Stewart og Robert Pattinson fikk prisene for beste kvinnelige og mannlige skuespiller. Pattinson vant også i kategorien «Choice Male Hottie». Megan Fox fikk prisen for «Choice Female Hottie».

Surfebrett

Vinnerne får surfebrett i full størrelse i stedet for en mer tradisjonell skulptur. Det ble delt ut priser i en lang rekke kategorier, blant annet innenfor musikk, tv og idrett.

Ifølge Yahoo News ble det registrert hele 83 millioner stemmer på nettsidene til Teen Choice Awards. Prisudelingen gikk av stabelen i Los Angeles i natt, men vises på tv-kanalen Fox i kveld. Vampyrfilmens noe mindre kjente skuespillere, Taylor Lautner og Ashley Green vant priser som beste nykommere.

– Ser dere på kino 20. november, lokket Lautner da han takket for prisen.

Miley

I fjor var det Miley Cyrus som ledet showet, men i år var det de tre sjarmørene Jonas Brothers som hadde fått jobben. Cyrus hentet hjem seks priser under årets show, mens programlederne hentet hjem fem priser. Cyrus delte også ut pris til Britney Spears. Spears fikk «the Ultimate Choice Award».

Se hele vinnerlisten på Buzzsugar.com.