OSLO: Det er i forbindelse med Radio Norges Topp 1000-show på Rockefeller i Oslo onsdag kveld at gullstrupen og gitarkameraten fra Sørlandet har fått i oppdrag å synge duett med Steven "Little Steven" Van Zandt.

— Det blir med masse stolthet og nervøsitet at jeg får muligheten til å møte Little Steven og spille med ham. Dette gleder jeg meg enormt til! sier Alejandro Fuentes.

Amerikaneren er som superstjerne å regne, og er blant annet kjent fra Bruce Springsteens E Street Band, hvor han har spilt gitar og mandolin siden begynnelsen av 70-tallet. Under artistnavnet Little Steven har Van Zandt også gitt ut syv soloplater og har sitt eget radioprogram "Little Steven's Underground Garage". I 1999 ble han i tillegg tildelt den sentrale rollen som "Silvio" i TV-serien The Sopranos, og kunne dermed føye til skuespiller på sin allerede rikholdige CV.

— Jeg ser veldig fram til å opptre sammen med disse flotte norske musikerne, og jeg synes samarbeidet med Radio Norge er veldig spennende, sier den amerikanske musikeren i forkant av opptredenen.

Selve radiopartyet går av stabelen på onsdag på Rockefeller i Oslo. På scenen vil også artister og grupper som TNT, Åge Sten Nilsen og Odd Rene Andersen bli å finne. Det blir musikk fra 1970 til i dag. To ganger tidligere har Radio Norge kåret Topp 1000. I 2010 ble Pink Floyds Comfortably Numb kåret til Norges beste låt fra 1970 til i dag. Aller første gang Radio Norge hadde denne kåringen – i 2008 – var det låten Bohemian Rhapsody med Queen som gikk helt til topps.

-Vi gleder oss. Det blir en lang kveld med masse god musikk og stemning. Ja, det blir avslutningsfesten på denne utgaven av Topp 1000, sier kanalsjef Kristoffer Vangen i Radio Norge.