HAVBILDER: Oddbjørn Stølen stiller ut akvareller med motiver fra havet. Foto: Privat

FARSUND: Kunstaksen fyret-fortet frister fra søndag 7. oktober med utstillinger med ekteparet Oddbjørn Stølen og Sidsel Grøtter. Det er første gang paret stiller ut sammen på Lista. Stølen har etter hvert blitt landskjent for sin grafikk, og han er opprinnelig fra Herad men bosatt i Oslo. Utstillingen vil vises i Galleri Lista fyr og reisebildene vises i Nordberg fort. I hovedsak er det akvareller med motiv fra havet og fra reiser han har gjort som inngår i denne utstillingen.

TERRAKOTTA: Sidsel Grøtters portretter i terrakotta stilles ut i Kunstaksen fyret-fortet. Foto: Prvat

Sidsel Grøtters portretter av mennesker laget i terrakotta danner, sammen med havbildene, en utstilling som gir et godt bilde av både folk og sjø. Billedhuggeren stiller ut i Kunstaksen fyret-fortet og utstillingen er et samarbeid med VestAgderMuseet Nordberg Fort og Galleri Lista Fyr.

HAVBILDER: Oddbjørn Stølen stiller ut akvareller med motiver fra havet. Foto: Privat

I forbindelse med åpningen 7. oktober vil forfatteren Anne Zooey Lind bidra med opplesning av sine egne dikt som er valgt ut spesielt med tanke på denne utstillingen. Zooey er bosatt på Lista og har gitt ut flere diktsamlinger. Hun var sist på Galleri Lista Fyr med prosjektet Sykkel og Poesi hvor poeter fra hele landet leste egne tekster. Utstillingen, som har fått navnet "Mot havet", varer til 2. desember.