– Nå dater hun igjen, sier en kilde til magasinet People. Og kilden mener også å vite hvem skuespilleren har i kikkerten for tiden: Jenny McCarthys eksmann, regissør og skuespiller John Asher.– De har brukt mye tid sammen og har det veldig gøy. Han overøser henne med oppmerksomhet og hjelper henne videre etter bruddet med Kennedy, sier kilden som angivelig er tett på Love Hewitt.

Skuespilleren, blant annet kjent fra «I Know What You Did Last Summer»-filmene, møtte Asher på settet til TV-serien hvor hun spiller hovedrollen: «Ghost Whisperer», da han gjestespilte i en episode.

Hewitt og Kennedy, som begge spiller i «Ghost Whisperer», gikk fra hverandre i mars etter et år som par. De spiller fortsatt mot hverandre i CBS-serien, og kilder på settet sier at stemningen ikke er god – men heller ikke helt forferdelig.

John Ashers ekskone, Jenny McCarthy, ble nylig singel etter at det tirsdag ble kjent at hun og Jim Carrey splittet opp – etter et fem år langt forhold. Hun var tidligere gift med Asher fra 1999 til skilsmissen i 2005. Sammen har de sønnen Evan (8). (©NTB)