KVINESDAL: — Vi vil selvfølgelig ha en stor sol til Norway Rock-publikummet, men også sorte innslag fra scenen. Denne gangen er det Keep of Kalessin sin tur, guttene som skapte Grand Prix-historie i fjor, men det er langt fra grunnen til at vi booker dem, sier bookingsjef Kelly Aamodt i en pressemelding.

Hardtarbeidende

I fjor slapp bandet sitt sjette album «Reptilian» som fikk toppkarakter fra alle anmeldere og beskrivelser som «majestetisk» kastet etter seg. Metallbandet står på hovedscenen lørdag 9. juli.

Breed er et av planetens mest hardtarbeidende band. De har nettopp gitt ut sitt andre album «Another War». Ifølge bookingsjef Aamodt er testosteron, liveshow, fete riff og gyngende låter noen av stikkordene hvordan dette bandet oppleves både live og på skive.

Norsk vokalist

Saint Deamon består av tre svensker og en norsk vokalist. Bandet ble startet i 2006 av svenske Ronny Milianowicz og Nobby Noberg fra Dionysus, gitarvirtuosen Toya Johannson og den norske vokalisten Jan-Thore Grefstad. I 2008 slapp de debutalbumet «In Shadows Lost From The Brave» som høstet fantastiske kritikker både fra kritikere og fans rundt om i verden.

Allerede innen et år hadde bandet rukket å turnere både USA og Europa samt sluppet oppfølgeralbumet «Pandeamonium».

Volbeat kommer

Årets Norway Rock arrangeres fra 7. til 10. juli. Fra før av har festivalen sluppet navn som Volbeat, Kvelertak, In Flames, Djerv, Cancer Bats, Hellyeah, Crucified Barbara og Edguy.