Det er den svenske modellen Niklas Söderblom, som var sammen — og fra 2003 også forlovet - med «Frustrerte fruer»-Nicollette Sheridan, som sier dette til Daily Mirror.Det ble brudd mellom Sheridan og Söderblom senhøstes i fjor, og er nå nyforlovet med gamlekjæresten Michael Bolton, som hun datet på nittitallet etter at hun da hadde skilt seg fra Harry Hamlin.

— Hun bruker sex som et redskap til å få det hun vil ha. Men så raskt ringen er på fingeren hennes vil hun ikke ha sex lenger, sier den sviktede Söderblom, og legger edelt til:

— Jeg synes synd på Michael fordi jeg tror han virkelig elsker henne. Men det finnes ikke en sjanse for at et forhold med Nicollette Sheridan vil fungere.

Michael Bolton har på sin side fått Nicollette til å slutte å spise kjøtt. Selv er han veganer, og synet av kjæresten som la i seg lammekoteletter ble ifølge sfgate.com for sterkt for dyrevennen. Den beste måten å overbevise henne på skal visstnok ha vært å hevde at det ville redusere kaloriinntaket hennes. (©NTB)