Foreldres verste mareritt. Barn blir borte. Alle forhåndsregler er tatt. Du har gjort alt du kan for å beskytte det mest dyrebare du har, men likevel skjer det. Og hva gjør du så? Keller Dover (Hugh Jackman) tar saken i egne hender da datteren hans og nabojenta blir tatt. Spørsmålet er bare hvor langt han faktisk er villig til å gå for å redde sin datter?

"Prisoners" er en skremmende , urovekkende og ubehagelig film som viser frem noen av sjelens mørkeste avkroker. Historien er kjent og har blitt fortalt på mange ulike måter både på film og i tv-serier før, men den har likevel nok tvister og vendinger til å gjøre det spennende. Filmen er rett og slett et godt stykke håndverk, både fra skuespillernes og filmskapernes side.

Den er veldig lang. Hele 2 timer og 33 minutter, men det blir aldri kjedelig. Samtidig er lengden med på å få deg til å føle det hovedpersonene går igjennom. Nervene og angsten bygger seg opp mens minuttene tikker og går. Kan jentene fremdeles være i live?

Det er noen filmer som virkelig kryper under huden på deg , og det gjør denne så til de grader. Den har samme følelse som for eksempel "The Vanishing", "Murder by Numbers" og "The Zodiac", og den føles skremmende virkelig. Anbefales.