18/8 1995:

«Nei, slå nå disse festivalene sammen og få dem vekk — helst til Danmark eller Tyskland. Slikt griseri vil ikke vi skattebetalere ha her i byen vår!»

Einar Lindtner Eide, Per Arne Dovland, Dag Hagen, Finn Hall Torgersen19/7 1995:

Ærlig talt. Denne festivalen er en skam for byen, en ulykke for ungdommen og en helt urimelig plage for oss som bor i nærheten. Nå må formannskap og bystyre sette en endelig stopper for dette svineriet.»

Øistein Benestad22/11 1995:

Det er med harme beboerne i Syd-Kvadraturen registrerer at kommunalutvalget i Kristiansand velger å legge Quart-Festivalen også i 1996 til vårt boligområde.»

Arne Gaute Pedersen Syd-Kvadraturen Vel13/7 1996:

«Jeg har lyst å komme med et bidrag til Quart-festival-debatten post festum. Natt til lørdag var jeg i byen, og til min store glede og forbauselse har jeg sjelden sett så mye edru ungdom. Det kokte av liv rundt meg. Brede glis, svette lugger og spontane utrop gjorde byen til en munter heksegryte. Du verden...»

Berit Svendsen5/6 1997:

«Det skremmende i forbindelse med Quart Festivalen er ikke først og fremst visse gruppers hensynsløse fremferd og markedskreftenes spill, det er myndighetenes og de såkalte samfunnsstøttenes bevisstløse knefall for de samme kreftene under dekke av kulturalibi!»

Frøydis Ruud Kristiansen21/6 1997:

«Et annet forhold i denne saken er narkotikaproblemet. Narkotikaspøkelset ruver bak Quart Festivalen. En slik festival virker på narkotikalangerne som honning på bier.»

Arne Terjesen17/11 1997:

«Jeg har aldri holdt Quart Festivalen for ha moralske skrupler overfor noe som helst. Disse bråkmakerne har jo aldri stelt i stand annet enn søppel og fornedrelse for vår lille kystperle. Da jeg var ung var vi klinkende klare når det oppstod ting vi ikke likte. Kom det en østlending så kasta vi han på sjøen. Ikke vet jeg hvor Quart Festival-folket får sine bisarre ideer fra. Men det er i alle fall ikke sørlandsk! Det er menneskefiendtlig, umoralsk og etisk forkastelig. Og slik er ikke vår deilige lille sørlandsperle.»

Jan Jensen