Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen, Askil Holm og Espen Lind fortsetter sin eventyrlige suksess i det midlertidige moro-prosjektet som «nye gitarkamerater». Kameratenes DVD-utgivelse Hallelujah Live-DVD er levert til butikkene i 33.000 eksemplarer. Ifølge bransjebladet Farojournalen har ingen musikk-DVD-utigvelser rundet 30.000 solgte i Norge tidligere.

Guttenes DVD ble lagt ut for salg over disk 4.desember. Allerede da hadde forhåndssalget nådd 25.000 eksemplarer, noe som alene ville plassert guttene høyt oppe på listen over salg av musikk-DVD i Norge.

Runder 30.000

— Det er helt fantastisk. Tilbakemeldingene går ut på at den går veldig bra ut av butikk også, sier Erik Lyséll i Universals salgsavdeling til bransjebladet Farojournalen.

Det betyr at Hallelujah Live-DVD trolig blir den første musikk-DVD'en som runder 30.000 solgte i Norge. Fra før er det Metallica – Cunning Stunts, The Eagles - Hell Freezes Over og Roger Waters - The Wall Live in Berlin som har solgt best blant musikk-DVD'er i Norge.

I tillegg til 29 låter, inneholder Hallelujah Live-DVD intervjuer, backstage-opptak, bildegalleri og et opptak fra guttenes gjesteopptreden i Først og sist med Fredik Skavlan.

Suksess-historie

Det gode DVD-salget føyer seg inn i rekken av det som er blitt en hallelujah-opplevelse av de sjeldne for «de nye gitarkameratene». I tillegg til utsolgte konserter over hele landet, er platen Hallelujah live solgt i nærmere 250.000 eksemplarer. Det plasserer platen blant de ti mest solgte utgivelsene i Norge noensinne.