Og skal vi tro det vi ser er det lett å komme i kontakt med kjendisene gjennom nettstedet. På musikeren Morten Abels Myspace-side har venner lagt til sine navn i mangfold. Blant annet den amerikanske tv-kjendisen Dr.Phil, Ozzy Osbourne, Borat og Beck har lagt igjen sine visittkort. Hvorvidt navnet stemmer overens med personen bak vet man derimot ikke. Også The Streets, Dr. Dre og The Killers liker Mortens musikk i følge nettstedet.

Hvem som helst kan legge seg til vennelisten til den besøkte personen, og plateaktuelle Morten Abel har for tiden 1168 venner på sin Myspace.

Myspace har blitt en av de mest brukte måtene for folk å holde kontakt med venner verden over, treffe nye mennesker eller promotere seg selv.

Musikeren Lily Allen er kanskje ett av de beste eksemplene på musikere som har profilert seg selv på Myspace, hvor fanskaren vokste raskt. Sangene ble lastet ned, for så å bli sendt på e-post til venner og kjente, før de til slutt nådde musikkmagasinet NME sine kontorer.

Norske fotballproffer har også oppdaget Myspace, og lagt ut sine profiler. Og ut i fra nettstedene virker det som om jentene raskt har oppdaget sportsheltene. Venner, i form av lettkledde modeller, opptar mesteparten av nettverket til navn som John Carew og Morten Gamst Pedersen.