KRISTIANSAND: I likhet med kinoer landet over er det halv pris på alle filmer hos Kristiansand kino lørdag 2. november.

Fikk spørsmål på Facebook

– Men vi starter arrangementet allerede natt til lørdag med to kinomaraton som går parallelt. I den ene salen viser vi alle tre Ringenes Herre-filmer etter hverandre og i storsalen viser vi fire helt nye filmer på rad, forteller kinodirektør Petter Benestad.

Det er første gang Peter Jacksons filmatisering av Ringenes Herre-serien vises på denne måten i Kristiansand.– Dette startet med at vi fikk et spørsmål på Facebook om vi kunne få det til, så spredte det seg og nå er salen nesten utsolgt, forteller han.

I storsalen vises 3D-filmene «Thor: The Dark World» og «Gravity», etterfulgt av grøsserne «Insidious: Chapter 2» og «You're Next».

Kinodirektør Petter Benestad kommer ikke selv til å se alle tre Ringenes Herre-filmer på rad natt til lørdag, men forteller at salen start er full med folk som ønsker det. Foto: Sondre Steen Holvik

Spent på FlåklypaMen kinodirektøren er mer spent på en helt annen premiere enn disse.

– På lørdag er det den store førpremieren på «Jul i Flåklypa» og jeg er spent på reaksjonene den får. Der er filmen vi håper slår skikkelig til i november, forteller han.

I tillegg til halv pris for billetten blir det trekking av gevinster og andre aktiviteter. Dette gjelder også for kinoene i Arendal, Grimstad og Farsund.