Trioen i Green Day måtte nylig inrømme at det var dem som sto bak bandet The Foxboro Hot Tubs. Ryktene begynte å svirre da sistnevnte band la ut en EP til nedlastning på nettsiden deres i desember. Mange reagerte på den slående likheten med Green Day, og undringen viste seg altså å være svært berettiget.

Se bildeserie fra konserten på Quart i 05 her.

EP'en ble fjernet fra nettsiden, men nå har The Foxboro Hot Tubs lagt ut seks nye låter, også disse til nedlastning. Bandet vil ifølge NME.com slippe sitt første album, «Stop drop and roll!!!» i mai.

60-tallet Lydmessig har bandet en base i 60-talls-rocken. På tross av dette skal det være rimelig enkelt å kjenne igjen stemmen til vokalist Billie Joe Armstrong.

Etter avsløringen forklarte Billie Joe bakgrunnen for det noe spesielle bandnavnet.

— The Foxbury Hot Tubs var et sted vi pleide å snike til oss sprit og jenter til langt på natt, skrev Billie Joe i en mail til MTV.

Nytt Green Day-album Green Day, bestående av nevnte Billie Joe, Mike Dirnt og Tré Cool, slapp albumet «American Idiot» i 2004. Etter dette har det vært stille rundt bandet, men Billie Joe fortalte i et intervju med Kerrang at Green Day ville komme med et nytt album i 2008. Det er usikkert om sideprosjektet The Foxboro Hot Tubs har endret på dette. Hvis ikke blir det utvilsomt et godt år for Green Day-fansen.