Kiss har vært ute på veien i store deler av 2008 og de spilte også i Norge to ganger i året som gikk. Anledningen, eller unnskyldningen om du vil, var at det i år er 35 år siden Kiss ga ut det klassiske livealbumet «Alive!».

Plater

Dagens versjon av Kiss teller originalmedlemmene Paul Stanley og Gene Simmons. Eric Singer og Tommy Thayer har erstattet henholdsvis Peter Criss og Ace Frehley, og har til og med tatt på seg de to originalmedlemmenes sminke. Bandet har ikke gitt ut ny musikk siden comebackalbumet «Psycho Circus» i 1998. Flere?

Nå antyder imidlertid Paul Stanley at det kan komme ny musikk fra de gamle rockeheltene. I et intervju med Classic Rock Magazine i forbindelse med at han fikk pris for beste showmann under Classic Rock Awards er han ikke avvisende til flere plater.

– Det ser ut til at vi skal turnere i Europa og USA neste år. Det kommer til og med kanskje et nytt Kiss-album på et tidspunkt. Jeg har vært ambivalent til den ideen i fortiden, men er mye mer åpen for det nå. Jeg trodde jeg ville være fornøyd med å la Kiss forbli et mimre-band og bare spille de største hitene. Men den nye versjonen av Kiss, med Tommy Thayer og Eric Singer, viser seg å være så bra at det ville vært interessant å se hvordan den vile gjøre seg i studio, sier Stanley til magasinet.

Klassisk

Han skynder seg å legge til at ingen har booket tid i studio foreløpig.

– Dersm vi skulle gått i studio ville intensjonen være å lage et Kiss-album i samme stil som platene våre fra 70-tallet, sier han.