Den tidligere mannen til Jennifer Hudsons søster Julia ble arrestert og varetektsfengslet natt til lørdag, mistenkt for å stå bak dobbeltdrapet. Han har tidligere sittet seks og et halvt år i fengsel for drapsforsøk.

De drepte ble funnet i en blodpøl fredag da Julia Hudson kom hjem fra jobb. Både Jennifers 57 år gamle mor og 29 år gamle bror var skutt i henholdsvis hodet og brystet.

Naboer sier de hørte skudd tidlig om morgenen, men de døde ble først funnet på ettermiddagen.

Nevøen savnet

Politiet leter i tillegg etter Jennifers syv år gamle nevø Julian King, som skal ha blitt tatt fra stedet av den arresterte eksmannen. Han har imidlertid nektet å si noe om hvor sjuåringen befinner seg, ifølge politiet.

26 år gamle Jennifer Hudson ble først kjent gjennom «American Idol», og har siden gjort det bra som sanger. Hennes siste singel «Spotlight» ligger nå øverst på Billboards R&B-liste. Jennifer har i tillegg gjort seg bemerket som skuespiller, og har vunnet en Oscar for beste birolle i filmen «Dreamgirls». Hun hadde også en rolle i «Sex og singelliv»-filmen, og spiller i flere kommende filmer.

Takker moren for karriéren

Jennifer Hudson har tidligere snakket om hvor nært knyttet hun var til sin mor og sine brødre. I et intervju med bladet Vogue i fjor gir hun moren mye av æren for karriéren, siden hun presset henne til å gå på Idol-audition.

Jennifer mistet sin far da hun var tenåring.

Hvor stjernen befinner seg nå er ukjent, men hun var ventet til Los Angeles mandag for å motta en pris for innsatsen sin i filmen «The Secret Life of Bees».