Det er Se og Hør weekend som melder at Morten Abel skal bli pappa for andre gang. Hans Gry Isabell Sannes er gravid og skal vi tro Sannes' uttalelse er det ikke lenge før avkommet ser dagens lys.

– Vi venter barn litt over nyttår. Så sånn sett håper vi å føde på termin og ikke på nyttårsaften, sier Sannes til Se og Hør.

Kjent barn har maaange navn

Morten Abel (44) og Gry Isabell Sannes (36) har vært sammen i 13 år, og giftet seg 10. november i fjor.

Bryllupet ble holdt i hjembyen Stavanger og det skal ha vært rundt 70 gjester på festen.

Fra før har paret datteren Ella Dorthea Joppeline Navaho Snoflake Abel Sannes Knutsen på fem år. Abel har også to sønner fra tidligere forhold.

Hvilket kjønn det nye barnet bæret, kommenterer ikke Gry Isabell Sannes overfor Se og Hør.

Hemmelighetsfulle

Det er altså ikke mange ukene igjen før den neste mini-Abelen kommer til verden. Paret har også denne gangen vært svært hemmelighetsfulle, i likhet som da de ble mann og kone i 2007. Bare en uke før bryllupet bekreftet Gry Isabell Sannes til Aftenbladet.no at de skulle gifte seg «en gang før jul».

Ikke lenge til plateslipp

Abel er for tiden aktuell med gjenforeningen til The September When. Tidligere høst var bandet i Frankrike for å spille inn plata «Judas Kiss», en skive de betegner som «spretten, men avslappet».

Singelen «Don't call the cops» er ute nå og har stort sett høstet terningkast fire.

«Judas Kiss» kommer ut 5. desember og og journalister som har sniklyttet på albumet melder at fansen har gode ting i vente.

The September When hevder de ikke kommer til å legge ut på turné denne gangen, men vil spille noen konserter.

Morten Abel og kona Gry Isabell Sannes venter sitt andre barn litt over nyttår. Foto: Scanpix
Foto: Jonas Harr Friestad