90-talls fenomenet Ace of Base har solgt rundt 32 millioner album, toppet listene i USA og er fremdeles aktive etter comebacket i 2007. Nå får imidlertid bandets sanger Jenny Berggren oppmerksomhet i svensk media av ikke-musikalske grunner.

I et intervju med P4 Extra, forteller Berggren om tøffe runder med stylister på 90-tallet, noe som nesten endte med en brystoperasjon, hadde det ikke vært for at høyere krefter grep inn.

— Når man kom inn til stylistene ristet de bare på sine hoder og sa at vi kan ikke gjøre noe med henne, forteller Berggren i følge Expressen .

Til slutt bestilte Berggren en brystoperasjon for å tilfredsstille de fysiske popstjerne-idealene som ble forfektet. Før en avgjørende episode inntraff rett før operasjonen.

— Jeg reiste opp til en kirke og det var akkurat som om gud ville si til meg at det der behøver du ikke å gjøre. Du får lov til å gjøre det, men du trenger ikke, for se her, se hvor mye du er verdt. Gud viste meg at jeg er unik, forteller Berggren.

En liten runde innom kirurgene ble det likevel.

— Jeg gjorde en fettsuging, og den plastiske kirurgen sa at jeg måtte betale for brystoperasjonen også siden jeg avbestilte så sent.