KRISTIANSAND: Det er Det Norske Samlaget som inviterer til en festkveld i høstmørket på Christiansand Kunstforening. Sentral blir derfor den nyutgitte boken, "Nesten frelst av Sigvart Dagsland", som er den første portrettboken av artisten. Med til Kunstforeningen onsdag kveld kommer også bokas forfatter, Olaug Nilssen.

Dagsland, Nilssen og NRKs Øystein Ellingsen skal i følge Samlaget samtale om tro og tvil, god og dårlig musikk, 80-tallet, Ten Sing, nestekjærlighet og kjærlighet — og fyllekjøring. Alt skal gjøres med glimt i øyet.

Dagsland vil også spille de beste sangene sine, med gratis inngang. Så er vel også ønske om å selge en og annen bok også til stedet.

Her er ukas konsertoversikt:

19.30 Sigvart Dagsland, Christiansand Kunstforening

20.00 W.A.S.P, Kick Scene 22.00 Asbjørn Ribe, Charlies Bar

Med Asbjørn Ribes fjerde plate er engelsken byttet ut med hans opprinnelige sørlandske kjøterdialekt, og artistnavnet "slanket" fra tidligere Ornand Altenburg til naturformen, nettopp Asbjørn Ribe. Dette er karen som spilte én konsert i samtlige 30 kommuner i Vest— og Aust-Agder i løpet av juli i år. Nyeste plate - Ornand Vet Hvordan - debuterte på 11. plass på VG-lista og har nå A-listing på NRK P1. Se Asbjørn Ribe på MySpace

21.00 Otis Grand (UK) // Built For Speed, Havana Etc

16.00 HNE KÅ + Sebastian Waldejer, Charlies Bar

Da Sebastian Waldejer var på besøk på Charlies i september, dukket Hanne Kolstø opp som gjestevokalist. Nå gjør Hanne og Sebastian to konserter sammen bare de to, i Stavanger og Kristiansand. Det blir låter fra begge, fremført av begge.

Sjekk Sebastian Waldejers hjemmeside og

Hanne Kolstø på MySpace 21.00 — 02.00 Datarock + supp: Karin Park. DJ-sets med Dark Ernie, Rulefinn og DJ Denga Denga, Kick Scene

Turnéen denne høsten er i regi av Rikskonsertene, og en del av releaseturnéen fra albumet "Red" som ble sluppet før sommeren. Med seg som support har de Karin Park, ennå et solid elektro-fenomen fra Bergen som også er plateaktuell i år. De flankes av DJ Denga Denga fra Bergen, og de lokale veteransnurrerne Dark Ernie og Rulefinn.

Datarocks hjemmeside

Mer om Karin Park på MySpace

Denga Denga

22.00 Jorn, Østsia

22.00 Søndagssnurr, Charlies Bar

RULEFINN og Dark Ernie viser nok en gang Charlies hvem som har på seg de tøffeste buksene og hvem som har den tøffeste musikken. Pulefunk, italo, dubstep, funk, disco, electro, laserpistoler, vocoder og en 4 meter høy robot som skyter saft. 22.00 Akustisk Søndag, På Hjørnet