Pernille Svensen Øiestad imponerte dommerne og publikum med sin fremføring av låten «1000 miles» i «X Factor» fredag.

Spillselskapet NordicBet mener Pernille er den av finalistene som har prestert best, og etter fredagens fremføring stikker hun seg frem som ny oddsfavoritt.

Forbi Tommy

Med 3.75 i odds går hun forbi Tommy Fredvang (27) fra Stavanger som har hatt favorittstempelet til nå.

NordicBet gir 4.00 i odds på Tommy som vinner.

— Det hjelper ikke at Tommy er rimelig hot blant kvinnelige stemmegivere, for Pernille synger rett og slett helt fantastisk, skriver NordicBet i en pressemelding.

Har også tro på Chand

Hakk i hæl med Tommy ligger Chand Torsvik (27) fra Spillum med 4.50 i odds. Chand skapte skikkelig feststemning med sin versjon av «Æ e Trønder æ» på fredag, og NordicBet gir ham lavere odds etter fremføringen.

Spillselskapet mener Chand vil få massiv støtte fra Trøndelag for den måten han får fram det trønderske bak sitt eksotiske utseende.

De tror Pernille, Tommy og Chand er de som har best sjanse til å stikke av med seieren i «X Factor».

Spranget er stort fra de tre favorittene til nummer fire på listen, Rikke Lie (23) fra Ålesund, som har en odds på 13.00. Lise klatrer

Den som klatrer mest oppover spillselskapets liste etter andre sending er Lise Mæland (20), som var i utslagingsduell i første show.

— Hun presterte veldig bra og vi tør ikke gi mer enn 15.00 ganger innsatsen selv om hun altså var svært nær å ryke etter første show, forklarer NordicBet.

Minst tro har spillselskapet på gruppen No Name No Fame. De mener gruppen var den eneste av deltakerne som presterte så dårlig at de er helt sjanseløse til å vinne showet, og gir dem en odds på 55.00. Oddslisten for «X Factor»-deltakerne:

Pernille Svensen Øiestad: 3.75

Tommy Fredvang: 4.00

Chand Torsvik: 4.50

Rikke Lie: 13.00

Lise Mæland: 15.00

Shackles: 16.00

The Johnsen Sisters: 20.00

Gabrielle Leithaug: 24.00

Mari Lorentzen: 30.00

No Name No Fame: 55.00

Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX