ARENDAL: 19-åringen fra Arendal var stor i kjeften på en fest ved årsskiftet, og lovet kameratene at han skulle gå fra Arendal til Lillesand dersom Flogging Molly ble booket til Hovefestivalen.

Les også: Måtte gå fra Arendal til Lillesand for billetter

Sammen med tre kamerater gikk han den vel tre og en halv mil lange turen i mai. Målet var boligen til Hovefestivalens bookingsjef Toffen Gunnufsen. Han var så begeistret for påfunnet at han like godt ga dem hvert sitt ukespass.

— Det var helt perfekt, sier Hansen til fvn.no.

Lørdag ettermiddag pakket han sammen teltet sitt på campingområdet på Hove. Og det er vel liten tvil: Det irsk-amerikanske punkbandet Flogging Molly var det absolutte høydepunktet for ham under festivalen.

— Konserten er det gøyeste og villeste jeg har opplevd. Jeg var så sliten etterpå at jeg måtte støttes, sier han.

Gåturen, som arendalitten gjennomførte på nærmere 14 timer med flate Converse-sko, ga dermed god uttelling. Og det var en oppglødd 19-åring som forlot festivalområdet med teltet under armen.

— Siden jeg ikke betalte for ukespasset, har jeg heller ikke stresset med å gå på alle konsertene. Vi har sittet mye ved teltet og hatt det moro. Jeg er meget fornøyd med festivalen, sier han.