Da en person la igjen en beskjed på twitter-siden hennes og sa hun så gammel ut på et bilde, så Moore rødt. – Jeg er 47 år. Hvordan skal jeg egentlig se ut, var det kjappe svaret fra skuespilleren – som er gift med 15 år yngre Ashton Kutcher.

Forholdet til Kutcher startet da hun var 40 og han var 25. I forbindelse med lanseringen av den nye TV-serien til Courteney Cox, «Cougar-Town», var det mange journalister som skrev om cougartrenden, som altså er godt voksne kvinner som finner seg yngre menn. Og her ble Moore hyppig brukt som eksempel. Noe hun likte svært dårlig.

– Jeg er så visst ikke den første personen som er i et forhold med en yngre mann, men nå er jeg utpekt av media til å være en slags talsmann for slike forhold, uttalte Moore oppgitt til magasinet W. Og understreker at da hun traff Kutcher, var det som å møte sin sjelevenn, derfor ble alder uviktig.

Ifølge medier som Daily Mail har Moore brukt nærmere en halv million kroner på å holde sitt vakre ytre ungt, noe skuespilleren selv benekter. (©NTB)