Rapperen Coolio, programleder Ulrika Jonsson, Michael Jacksons søster La Toya Jackson, ex Sugababes-sanger Mutya Buena og tidligere A1-medlem Ben Adams er blant årets kjendiser som fredag kveld gikk inn i det britiske «Big Brother»-huset.

To år er gått siden kranglene mellom Jane Goody og Shilpa Shetty ble vist på tv-skjermer verden rundt, men det er vann under broen nå. Kan det bli en kortvokst skuespiller som lager mest uro denne gangen?

Være ond

81 centimeter høye Verne Troyer, kjent for rollen som Dr. Evils Mini Me i «Austin Powers»-filmene, fikk mest applaus da han entret huset.

– Planen min er å sabotere alle, gjemme saker og få folk til å skylde på hverandre. Jeg skal være snill utenpå, men ond inni, uttalte 40-åringen, som slet med å komme seg ut av bilen som slapp ham av på den røde løperen. Han hadde fått en egen trapp opp til huset.

Tommer

I tillegg til Hollywood-karrieren er Troyer også kjent for å ha laget en hjemmeprodusert sex-video. Han gir klar beskjed om at libidoen er det ingenting i veien med.

– Jeg har nok av tommer der det trengs. Jeg er kanskje liten, men ikke tro at jeg ikke klarer å tilfredsstille en kvinne. Jeg tar det igjen på andre områder. Er det noen modeller i huset? Jeg elsker vakre kvinner, uttalte Troyer ifølge The Sun.

Måtte legge igjen designerklær

La Toya Jackson (52) ble buet på da hun steg opp den røde løperen. Hun uttalte at hun gjerne ville skaffe seg et nytt perspektiv på livet.

– Jeg var en veldig nervøs og naiv jente. Jeg var så beskyttet. Ikke minst fordi jeg kom fra Jackson-familien.

Mutya Buena (23) hadde ifølge The Sun brukt tusenvis av pund på designerklær før hun entret huset, men fordi det ikke skal vises merker på tv måtte hun legge dem igjen hjemme.

De resterende deltakerne er:

Terry Christian (48), radio og tv-vert, Lucy Pinder (23), modell, Michelle Heaton (28), sangerinne og programleder, Tina Malone (46), skuespiller og Tommy Sheridan (44), politiker.

Tv-showet blir vist på engelske Channel 4.

Foto: AP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix