I slutten av mai skrev vi om Facebook-aksjonen som førte til at TV 2 bestemte seg for allikevel å sende reprisene av tv-serien «Pacific Blue». Og seerne har ikke sviktet kanalen:

Rekord på 104.000

Siden oppstarten 9. juni har serien hatt et gjennomsnitt på 60.000 seere per episode, opplyser TV 2. Flest valgte «Baywatch on bikes» foran lyse sommernetter premieredatoen, da 104.000 skrudde på skjermene.

«Dette er gode tall for kanalen og satsingen har vist seg å være riktig.» skriver researchsjef, John Richard Hewitt, i en e-post.

Tåler å bli vist

Med unntak av fotball, ligger serien på førsteplass hva seertall angår for TV 2 Zebra, som ikke kan måle seg i seertall med storebror TV 2. «Serien har gått på TV 2 flere ganger tidligere, men det viser seg likevel at serien fortsatt tåler å bli vist.», skriver Hewitt.

Sykkelpolitibetjentene i «Pacific Blue» var fast innslag på TV 2 hver sommer fra 1997 til 2005. Da TV 2 valgte å bryte denne tradisjonen sommeren 2006, startet fansen kampen for å få serien tilbake på skjermen. Etter to år ga TV 2 opp.

Serien blir vist ukedager klokken 22.55.