Salma Hayek og den franske forretningsmannen François-Henri Pinault har vært et par siden 2007, og de to giftet seg på selveste valentinsdagen tidligere i år. Den feiringen fant sted i Paris, men dette var tydeligvis ikke nok for filmstjernen. Fredag kveld myldret det med stjerner i Venezia, og en etter en fant de veien til Venezias gamle tollbod, Punta Della Dogana. Der ble det arrangert maskeradeball og Hayek entret selv festlighetene gjemt bak en sort maske.

Fest

Ifølge Huffington Post var det ikke bare filmstjerner som sto på gjestelisten. Frankrikes tidligere president, Jaques Chirac dukket også opp. Han fikk blant annet selskap av Anna Wintour, Charlize Theron og Zhang Ziyi. Andre stjerner som også har blitt observert i byen i anledning festlighetene er Edward Norton, Woody Harrelson, Ashley Judd, Olivier Martnez og David Blaine. Selve vielsen finner sted i dag, lørdag.

Datter

Skuespilleren, som blant annet er kjent fra filmer som From «Dusk 'till Dawn», «Desperado», «Wild Wild West», «Frida» og «Bandidas» fødte sitt første barn i september 2007, og ga henne navnet Valentina Paloma Pinault. Datteren var også med på festlighetene fredag kveld.