Det kan gå hele veien for Bendik denne gangen. Akkurat som det gjorde for Gåte, og slik som det skjedde med Highasakite. Det er i det stilmessige veiskillet mellom disse to Bendik har plantet sine røtter.Våren og sommeren ser bra ut for vokalist og sangskriver Silje Halstensen (25). For selv om trommeslageren heter Bendik, så er dette hennes band. Hun er født i Bergen, oppvokst i Bodø, utdannet innen musikkteknologi i Trondheim, og bor nå i Oslo. Silje Halstensen og hennes Bendik er så gode at det bare kan gå én vei; nemlig opp til landets rocketopp. Vi behøver noen nye navn høyt der oppe nå, og et godt og drøyt dusin med festivaljobber utover sommeren kan føre Bendik dit. Før det entrer de scenen på Trashpop 31. mars.

Suksessformelen er sterk vokal, huggende gitar med metallyd og et teppe av synth. Suggerende, massivt og mektig som på «Kriger» og «Siste gang». Pompøst, svulstig og deilig. Andre låter ligger litt mer nede som dvelende og drømmende, mens andre er fulle av desperasjon og lengsel som på «Bli her» og «Feil».

Silje Halstensen har store og gode planer med Bendik. Her er hun på god vei til å fullføre dem med dette tredjealbumet med en energi og med et driv som både er forlokkende og uimotståelig.