Ifølge lovekspertene står Macca (63) i fare for å kunne miste opp til en fjerdedel av en formue som er anslått til 9,7 milliarder kroner av Sunday Times.Det tilsvarer omtrent 11,8 millioner kroner for hver uke av de fire årene han var gift med Heather Mills (38)!

Ekteparet gikk onsdag ut offentlig med nyheten om sin separasjon. Advokater som nyhetsbyrået Reuters har kontaktet, tror neppe partene vil tillate at skilsmissen ender med en skitten rettssak, men de sier også at McCartneys beslutning om ikke å inngå en ekteskapsavtale før giftermålet kan komme til å koste ham dyrt.

Heather Mills var villig til å undertegne, men hennes vordende ektemann avslo nobelt nok å sette opp en slik kontrakt — som han kalte «uromantisk». Det spørs om han ikke angrer nå, selv om han til mediene insisterer på at Heather absolutt ikke giftet seg med ham for pengas skyld.

— Heather og barnet deres trenger å bli tatt hånd om økonomisk. Jeg tror vi ser på 1,7 til 2,4 milliarder kroner, sier advokat Mark Stephens i firmaet Finers, Stephens & Innocent til Reuters. (©NTB)

Paul McCartney smiler neppe like bredt som på dette bildet fra forlovelsesdagen. Men Heather Mills derimot kan regne med opptil en fjerdedel av hans formue på 9,7 milliarder - fordi han mente det var uromantisk å inngå en økonomisk avtale. Foto: AP