HOW TE TE PE: Da Elvis Aaron Presley gikk i åttende klasse, fikk han karakteren "c" i musikk, ifølge nettstedet hookedonfacts.com. Han kan ikke ha rauta i klassen, akkurat, så det var vel heller det teoretiske som slepte The King ned på en C, som grovt regnet tilsvarer en norsk G. Enkelte vil kanskje til og med hevde det er snakk om en Ng.

Kanskje han ble satt ned fordi han var så sjenert — og treg? Elvis ble beskrevet som "annerledes" i skoledagene, men medelevene elsket å høre ham synge:

"Han tok med seg gitaren på skolen, og vi var alle sammen nede i musikkrommet. Hele timen måtte vi mase på Elvis for å få ham til å synge for oss. Akkurat da han startet, ringte det ut, og vi måtte gå," forteller klassevenninnen Mona Raburn Finley i følge Elvispresleynews.com.

Så derfor ble det kanskje bare en G, da? For "Grenseløst treig"?

Nettopp G var navnet på ranchen som Priscilla og Elvis kjøpte i 1967 , og hvor de nygifte tilbrakte hvetebrødsdagene, mellom hestevrinsk og annen rauting fra fe.

Apropos rauting: Det skal visstnok gå med 3000 kuer (møe) for å skaffe til veie skinn nok til alle fotballene som brukes i én sesong i amerikansk fotball, eller NFL, om du vil.

Jeg lurer på om kyrne er blitt informert om at de blir til fotballer. Da hadde de vel gjort kuvending og flyktet til Kina, der bordtennis (eller Ping Pong Qu , som det heter der) nærmest er nasjonalsport. Bordtennisballen lages av celluloid, som fremstilles ved oppløsning av nitratcellulose og kamfer i eter. Men ingen ku skades ved fremstilling av bordtennisballen.

En ting er å bli tråkket på, slik kuskinn sikkert også blir, men å bli sparket hele tiden, da? Forresten sparker man jo ikke så veldig ofte i fot ball i USA som navnet på sporten lyver om. Men litt sparker de jo. Her er forresten historien bak, og reglene for amerikansk fotball.

Nåvel.

Elvis Presley ble tvunget til å synge sangen "Dominic" da han spilte Joe Lightcloud i filmen "Stay Away Joe" i 1968. I filmen må han synge denne sangen til en okse (!), og Elvis satte seg grundig på bakbeina da det ble snakk om plateinnspilling. Det ble da også den første filmen i Elvis' karriere som ikke fikk noe eget soundtrack.

For å redde skinnet, klarte manageren, Colonel Tom Parker, å få Elvis til å synge en nyskrevet låt til filmlanseringen. Låten het "Stay Away", og ble b-siden til singelen U.S. Male.

Det er mye som kan sies om metodene til manageren, og forrige måned sendte BBC Radio Wales en dokumentar om Elvis og Colonel Parker.

Den walisiske komikeren og Elvis-tilhengeren Rob Brydon forsøker i denne radioserien å finne sannheten bak den pengekjære manageren, om alle de elendige filmene Elvis måtte spille inn, spillegjelden hans i Las Vegas og hvorfor Tom Parker kom i Hawaii-skjorte og shorts i Elvis' begravelse. Konklusjonen til Brydon ble noe sånt som: "Elvis var bra, Parker var dum."

Det sies ingenting om oksen Dominic sin skjebne, men han fikk antagelig sparken og ble sydd om til en fotball.