OSLO: Det er høy glamourfaktor over Titzes plagg, med myke, blanke silkestoffer.

– Det er glamorøst, men det er også plagg her for en sommerdag. Ambisjonen min nå er å vokse og selge mer i utlandet, sier hun til NTB.

Den unge designeren gjorde seg bemerket allerede som student og fikk prisen «Gullnålen» i 2004. Kronprinsesse Mette-Marit har latt seg avbilde i en grønn kjole signert Titze og filmstjernen Sharon Stone skal ha kjøpt flere plagg designet av den norske kvinnen.

Men hvem som er favorittkunden, vil hun ikke avsløre.

– Jeg er glad i alle mine kunder, slår hun fast da den nye sommerkolleksjon ble vist under et arrangement på Hotel Continental i Oslo mandag.

Det samlede motefolket var til stede, anført av motedronningmoren Kiki Sørum. Popartisten Marion Ravn hadde også tatt seg fri noen dager fra turneen sammen med den amerikanske popstjernen Pink. Hun gledet seg til å se sin 17 år gamle søster, Lisabeth, som er en av modellene under motevisningen.

– Pink er veldig hyggelig og turneen har gått bra, forteller hun til NTB.

Oslo Fashion Week varer fram til søndag. Det er en lang rekke separatvisninger der enkeltdesignere viser seg fram, samt trendvisning og samlevisninger under forskjellige vignetter.