Se gratiskonsert med Erik Faber

Hver fredag viser Fædrelandsvennen i samarbeid med Mjas, Hugoworld og Stage Event lokale konserter direkte. I kveld ser du Erik Faber.

Publisert:
 • Jim Rune Bjorvand
 • Se konserten i opptak i videovinduet over. Bruk rullegardinet under videovinduet for å velge hvilken sang du vil se.

– Konserter på nett er ikke noe nytt, men det vi tilbyr er lokale og folkekjære artister hjem i din egen stue, sier en engasjert Tom Hugo Hermansen.

Ideen til Ønskestrømmen fikk Tom Hugo sammen med Morten Johansen i Mjas. De to sendte en søknad og fikk støtte fra Cultiva.

– Vil vil rett og slett prøve å skape litt av den samme stemningen som vi hadde under akustisk søndag på gamle Markens Brød & Sirkus for de som husker det, forklarer Tom Hugo.

Akustisk søndag var et arrangement tidlig på 2000-tallet hvor Tom Hugo, Stein Roger Sordal og Erik Faber jammet sammen med lokale gjester.

Profesjonell video, lyd- og lysproduksjon

I tillegg til nevnte Faber, vil vi få se Sordal, Oakland Rain og RadioJam på scenen til Stage Event i Søgne

– Mange savner det å gå på konsert og vi ønsker å gi litt av den følelsen til folk mens de nyter fredagstacoen. Vi vil strømme konsertene via en flerkameraproduksjon med en profesjonell lyd- og lysproduksjon. Dette blir det nærmeste du kommer en ekte konsert, sier Johansen.

Publikum kan bestemme sanger

Konsertene vil bli mulig å se på fvn.no og Facebook-siden Ønskestrømmen hver fredag kl. 19.00. Fra scenen vil artistene spille egne og andres låter. I tillegg vil det bli mulighet for seerne å bestemme noen sanger.

– I tillegg til vanlig Vipps, kommer vi til å ha en løsning hvor folk kan betale og dermed stemme på ulike sanger som de ønsker vi skal spille. Det blir rett og slett som en jukeboks, sier Hermansen.

– Hvis noen er villig til å betale 1500 kroner skal jeg faktisk spille Tore Tang, sier Stein Roger Sordal og ler.

Les også

Keiino reiser seg etter koronasmellen

Alexandra Rotan, Stein Roger Sordal, Erik Faber, Morten Johansen, Tom Hugo Hermansen og Fred-René Buljo øver på Lady Gaga og Bradley Coopers «Shallow». Foto: Jacob J. Buchard

Spent Faber

Sordal er en av artistene som skal opptre i Ønskestrømmen. Han har allerede rukket å strømme fire akustiske konserter fra sin egen stue på Facebook.

– For meg har Facebook-konsertene vært en kul greie som har gitt en grei inntekt, men jeg føler meg litt ferdig med det. Nå har jeg lyst til å spille på en scene med band med skikkelig lyd og lys, sier Sordal.

Mens Sordal er veldig giret på å komme seg på scenen, er Erik Faber litt mer usikker på hva han har i vente når konserten skal strømmes på nett.

– Jeg pleier jo normalt å prate mye med publikum og er avhengig av respons når jeg spiller. Men nå blir det jo null respons. Jeg får rett og slett leie inn Stein Roger som musikalsk støttekontakt, sier Faber og ler.

Her er konsertene du får se på fvn.no de neste fredagene:

 • 22. mai: Erik Faber
 • 29. mai: RadioJam
 • 5. juni: Sordal
 • 12. juni: Oakland Rain
 • 19. juni: Overraskelse
Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
 1. Stein Roger Sordal
 2. Radiojam
 3. Oakland Rain
 4. Søgne
 5. streaming