KRISTIANSAND: Sting klarte ikke å imponere anmelderne, men det gjorde oppvarmeren Thom Hell. Søndag kveld stod kristiansanderen foran et fullsatt Oslo Spektrum. Og det er ikke ofte anmelderne velger å bruke spalteplass på oppvarmingsartistene.

«Se for øvrig opp for Thom Hell, en av de bedre opplevelsene jeg har hatt på lenge», skriver Dagbladet.

«Thom Hell & The Love Connection varmet opp for hovedattraksjonen og de gjorde det på en utmerket måte», mener Aftenposten. Thom Hells manager, Erik Landet, skriver i en pressemelding at «Thom gikk rett i fletta på tusenvis av middelaldrende damer med 270 vekttall i fagkretsen sosiologi, antropologi og nyere politisk historie.»

Og dette skriver

Dagsavisen (Bernt Erik Pedersen):

"Og på 80-tallet ville det vært utenkelig for en uavhengig norsk kred-artist å varme opp for Sting. Men i går var det altså Thom Hell og hans orkester som åpnet ballet, og det virket helt naturlig. I 2004 er det lov å være flink igjen. Eller som hr Hell sa fra scenen: «Vi spiller fordi vi er flinke». Han gjorde et sympatisk inntrykk med sin americana-pregede pop, med kona Maria Wulff på andrevokal, og viste seg igjen som en mann verd å følge med på videre."

Og i dag, mandag, morgen var han gjest på frokost-tv i TV2 hvor han spilte to av sangene sine.

Se musikkvideo

For å se musikkvideoen må du ha programmet Windows Media Player.