Foto: Scanpix

KRISTIANSAND: — Det har vært en veldig stor etterspørsel og billettsalget går ekstremt bra. Selv før vi startet markedsføringen forrige uke hadde vi solgt 2000 billetter, sier Christine Aanensen daglig leder i Radiator, som arrangerer konserten.

Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen, Espen Lind og Askil Holm har tatt Norge med storm og solgt titusenvis av sitt live-album.

De nye gitarkameratene har vært på turné landet rundt og selv om det lenge så ut til at de ikke skulle komme til Kristiansand, lyktes det til slutt Ali å mase seg til en konsert på Sørlandet.

26. august står han sammen med sine artistkolleger på scenen på Odderøya. Men hvor på øya konserten skal holdes, er foreløpig uklart.

— Parkvesenet er i feriemodus og vi må få sjekket med de om vi får lov til å bruke Bendiksbukta. Hvis ikke, så blir det på Plenen, sier Aanensen.

Bendiksbukta tar hele 12.500 tilskuere, men på Plenen er det bare plass til 4.500. Det kan med andre ord bety at omtrent halvparten av billettene er utsolgt en måned før gitarkameratene inntar sørlandsbyen.

Hver billett koster 385 kroner. Dersom Ali og co fyller hele Bendiksbukta, drar Radiator inn nesten fem millioner kroner i billettinntekter.