— Turneen er i gang. 15.februar tar vi turen til Kristiansand i Norge for å spille på Vision Skatepark, skriver Sean Strange på sin facebookside.

Sean Strange er en anerkjent rapper fra Queens, og har samarbeidet med blant annet Eminems rapgruppe D12, M.O.P og flere. Den danske rapperen og produsenten Sicknature, fra gruppa Snowgoons, kommer også til skateparken.

— Det var sinnsykt kult at vi Sean Strange hit. Vi hørte rykter om at han skulle på turné i Europa, så vi grep sjangsen. Han er en rapper vi har fulgt med på i mange år, sier en av arrangørene, Åsmund Mjåland.

Det er organisasjonen Guerilla Republik som står bak bookingen. Konserten er hovedsakelig finansiert av Mjåland og arrangørene selv, men Sørf har også bidratt. Tidligere har Guerilla Republik fått amerikanske rappere som R.A The Rugged Man, Da Circle og Outerspace til Kristiansand. Mjåland er forberedt på at konserten ikke går mye i overskudd, basert på tidligere erfaringer.

— Det er ikke så lett å gå i pluss i Kristiansand med slike artister. Vi vet at hiphop-konserter ikke drar inn mye penger, men vi gjør det for kjærligheten vår til rapmusikken. Det er derfor vi satser på slike arrangementer, sier Mjåland.