— Alt er on time, sier presseansvarlig for Odderøya Live, Vidar Mortensen til Fædrelandsvennen.

Over 50 personer er i sving for å gjøre scenen klar. Foto: Eva Myklebust

Tirsdag morgen var scenen ferdig, og det er kun alt lysutstyret som skal monteres og sjekkes. Over 50 mennesker er i sving for å få scenen ferdig, og i Bendiksbukta yrer det av aktivitet. — Hvordan er nervene nå foran den store konsertdagen?

— De er rolige. Her er det proffe folk i alle ledd, svarer Mortensen, som har store forventninger til morgendagens konsert:

— Det blir en skikkelig rockekveld med en energirik start fra Honningbarna, fulgt av Alice Cooper, og Aerosmith som skal spille alle sine hits. I klipp fra Europaturneen ser bandet ut til å være i god form.

Ledige billetter

Mortensen kan informere om at billettsalget øker dagene før konserten.

- Kan folk kjøpe billetter ved inngangen?

— Ja, det blir billettelt i Gravane.

Portene åpner 17.00. Ifølge planen skal Honningbarna gå på 18.15, Alice Cooper 19.30, og Aerosmith 21.30.

- Fare for byger

Men hvordan blir været onsdag kveld? Det kan vel Meteoroligisk institutt kunne svare på.

— Det blir fare for byger fra formiddagen og utover dagen, men det er mest i indre strøk, svarer Mariann Foss, vakthavende meteorolog ved Meteorlogisk institutt.

- Bør folk ta med seg regntøy på konserten?

— Det er på grensen til byger i Kristiansand, så man kan være heldig å slippe unna. Det er jo litt kjedelig å stå i regntøy dersom det blir strålende sol, svarer Foss, og informerer videre om at prognosene først er mer sikre onsdag morgen.

Aerosmith er nå ute på sin Europaturné, og 1. juni spilte de i Stockholm. Set-listen har stort sett vært den samme hele turneen.

Her er set-lista fra Sverige: