Her kan du se forrige sending i reprise.

Har du talent? Vi trenger deg!

Vi har fortsatt plass til flere talenter.

KRISTIANSAND: — «Rett på nett» er åpent for alle. Det eneste kriteriet er at man skal underholde. Det kan være sang, spilling, triksing, trylling, turning, teater, stand-up, dansing og så videre. Bare fantasien setter grenser. Jeg håper vi får se noen sprø og ville innslag etter hvert. Det hadde vært moro om vi kunne finne en slangemann fra Sørlandet eller en eller annen som kan plystre med nesa, sier Jørund Flaa, reportasjeleder for fvn.no.

- Hvordan foregår opptakene?

— Sendingen går direkte fra Pir 6 hver fredag klokka 17.00. Det er ingen programledelse, så deltaker presenterer seg selv og kjører nummeret sitt. Sendingen går direkte - eller rett på nett om du vil - og alle innslag legges i etterkant ut som klipp på fvn.no .

- Må man være erfaren entertainer for å stille opp?

— Overhode ikke. Her er det lavterskel, samtidig som vi sikter høyt. I første program var det ei jente med som aldri hadde spilt gitar og sunget før, men som opptrådte med en halv sang hun hadde lært seg som hjemmelekse på skolen, samtidig var Tromsø-bandet Violet Road med. De er på norgesturné og promoterer den nye platen sin. «Rett på nett» er til for alt fra glade amatører til profesjonelle entertainere.

- Hvor møter man?

— Deltakere må melde seg på på www.fvn.no/rettpanett . Det er ikke slik at man bare kan dukke opp og bli med, men det er veldig kort vei fra påmelding til deltakelse, sier Flaa.

For å illustrere det: Vi har fremdeles ledige plass i dagens sending. Hvis noen føler seg kallet til å bli med, så er det bare å ta kontakt .

Hvor mange får se det man gjør på scenen?

— Vi hadde premiere på «Rett på nett» forrige fredag. Mottakelsen hos brukerne av fvn.no har vært veldig god. De forskjellige innslagene fra frørste sending er vist om lag 25.000 ganger. For å si det enkelt så får man vist seg frem til noen tusen sørlendinger. Det er et utstillingsvindu for ulike talenter (og utalenter) og det er hele meningen med programkonseptet, sier reportasjelederen.

Her kan du se forrige sending i reprise.

VIS DEG FRAM: Ikke nøl med å ta kontakt. Sørlandet venter på å se ditt talent.