– Jeg er blitt tatt for å være så mange forskjellige skuespillere at det er helt vilt. Noen ganger tror de at jeg er Jake Gyllenhaal og de sier: «Du var storartet i »Brokeback Mountain”. Den har jeg fått høre. Jeg kan ikke huske alle, men Elijah Wood er en annen.– Når folk spør om å få autografen min og sier «at jeg spilte fint i den eller den filmen», som jeg ikke var med i, så skriver jeg gjerne navnet til den andre skuespilleren og sier «tusen takk skal du ha».

Maguire sier også at han har så mye å gjøre at han har begynt å skrive en mengde lister så han kan huske alt han har gjort.

– Det handler bare om tid. I det siste har jeg skrevet ned hva jeg har gjort fordi jeg prøver å fjerne enkelte ting for å få tid til å gjøre det jeg synes er viktig. Førsteprioriteten er å være sammen med kona og ungene, men jeg elsker arbeidet mitt også, sier han til Parade.com.

Tobey Maguire har to barn, den tre år gamle datteren Ruby og den sju måneder gamle sønnen Otis, med sin kone, smykkedesigneren Jennifer Meyer. (©NTB)