— Opplevelsen er som en rivningskule, sier Boyle i intervjuet med det amerikanske tv-programmet Today, melder Reuters.

Dette er det første tv-intervjuet hennes etter at hun kom på en skuffende andreplass i «Britain's Got Talent», og nå snakker Susan Boyle ut om hvordan hun opplevde den eksplosive berømmelsen.

— Du vet - alle som opplever noe sånt vil synes det er svært vanskelig å takle det, sier hun.

Vil ikke at det skal slutte

— Dette har bare vært helt utrolig. Det er umulig å beskrive. Det er litt som... å bli plukket opp fra intet er litt som å, du vet, å dra ut på en lang reise. Du vet ikke hva som vil skje. Du vet ikke når det vil slutte. Jeg vil ikke at det skal slutte, sier hun.

Susan Boyle brøt sammen umiddelbarte etter finalen da det ble klart at hun bare ble nummer to i Britan's Got Talent tidligere i år. Hun måtte gjennom et kort opphold på psykiatriske sykehus, og har siden slitt med å gjennomføre opptredener, og avlyst de fleste av dem. Presset rundt henne har vært ekstremt.

- Må takle det

— Jeg må være ærlig her. Jeg antar at jeg måtte finne en måte å takle det på. Men ved hjelp av det fantastiske teamet, og de er virkelig gode, klarte jeg å se det i perspektiv og snu litt på det, sier hun ifølge Reuters.

Boyle stiller med nytt, kort, rødlig hår, og ser til tross for problemene hun snakker ut om, til å være ganske opplagt.

Hele intervjuet, som Boyle gjorde med programleder Meredith Vieira, vil bli vist på NBC onsdag. TV-kanalen skaper ekstra blest rundt intervjuet, og har lekket deler av det til pressen. De har også publisert klipp på nettsiden sin.