Alice Cooper, som nylig var på besøk i Norge, lanserer sin britiske turné denne uken. I den forbindelse avslørte han en av sine drømmer overfor den britiske avisen The People.

– Jeg har alltid ønsket å spille en Bond-skurk. Jeg ser meg selv i rollen som en stor motstander, kanskje som Blofeld, bare at jeg heller ville hatt en pytonslange framfor en katt, sier Cooper.

For de som ikke er kjent med Coopers Bond-referanser kan vi nevne at Ernst Stavro Blofeld er en av de klassiske Bond-skurkene, og at han var med i hele seks filmer.

Skurker

Cooper har skremt vannet av publikum med sitt ekstreme sceneshow siden begynnelsen av 70-tallet, og han er sikker på at han også kunne gjort det samme med Daniel Craigs Bond-tolkning.

– Jeg synes ikke at Bond noensinne har hatt en nemesis som kunne matche ham. Han trenger en motstander som publikum virkelig tror ville kunne slå han, sier Cooper, eller Vincent Furnier som han egentlig heter.

Skuespiller

Coopers skuespillertalent er velkjent. Har har tross alt spilt rollen som figuren Alice Cooper siden karrierestarten. I begynnelsen var Alice Cooper navnet på et band der Furnier var ett av medlemmene. I 1975 dumpet han resten av medlemmene og bar navnet Alice Cooper videre alene, men stadig drøyere sceneshow.

Kan Alice Cooper måle seg med de klassiske Bond-skurkene? Se listen over Bond-skurkene her og døm selv.