På tross av at skandaledronningen Spears ikke gjorde annet enn å smile pent, holde åpningstale, og ta imot tre priser under MTVs Video Music Awards omtales tilbakekomsten hennes som intet mindre enn «tidenes comeback» i underholdningsbransjen. Det amerikanske selskapet Onepoll har gjennomført en meningsmåling som plasserer Spears helt på toppen av comebacklisten. Spears var det store samtaleemnet etter VMA, og i motsetning til fjoråret var det ikke ukoreografert vralting på scenen publikum og kritikere snakket om. Hitlåten «Piece of me» var nominert i tre kategorier og Britney tok med seg tre av tre mulig priser.

Boyband

Det britiske boybandet Take That havnet på andreplass på comeback-listen. Smørsangerne fant som kjent tilbake til rampelyset i 2006, ti år etter at de la danseskoene på hylla. Comebacksingelen «Patience» gikk til topps på de britiske singellistene. De ikke lenger fullt så unge guttene ble også nylig kåret til tidenes boyband. Kylie Minogues comeback etter å ha kjempet med brystkreft sikrer henne en tredjeplass på listen, mens fjerde— og femteplass går til skuespillerne John Travolta og Robert Downey Jr. Travolta fant som kjent tilbake til gammel stjernestatus gjennom rollen som Vincent Vega i «Pulp Fiction» i 1994. Karrieren til Robert Downey jr har gradvis tatt seg opp etter at han kvittet seg med narkotikaproblemene, og i år var han tilbake på alles lepper i rollen som Tony Stark i «Iron Man».

Topp fem comeback ifølge Onepoll:

1. Britney Spears

2. Take That

3. Kylie Miogue

4. John Travolta

5. Robert Downey jr.

Kåringer

Flere nettsteder har tidligere laget lignende kåringer innenfor musikk og film. Nettstedet Earvolution satte i 2005 Johnny Cash øverst på listen over tidenes musikalske comeback etter countrysangerens samarbeid med Rick Rubin sent på 90-tallet. Nettstedet plasserte Nick Drake som nummer to på listen, og påpekte at Drake hadde gjort et av de vanskeligste comebackene som er mulig: Han hadde slått igjennom etter sin død.

Topp 5 musikalske comeback ifølge Earvolution:

1. Johnny Cash (2000)

2. Nick Drake (2001)

3. Donny Osmond (1989)

4. Meat Loaf (1993)

5. Roy Orbison (1987)

Det amerikanske musikkmagasinet Rolling Stone Magazine gjennomførte en lignende kåring i 2007, men da var utgangspunktet de beste comeback-platene. I kåringen danket punkyndlingene Green Day ut selveste Elvis.

Topp 10 comeback-plater ifølge Rolling Stone:

1. Green Day, American Idiot

2. Elvis, From Elvis In Memphis

3. Meatloaf, Bat Out of Hell II - Back Into Hell

4. Neil Young, Freedom

5. Paul Simon, Graceland

6. Johnny Cash, American Recordings

7. Bob Dylan, Time Out of Mind

8. George Harrison, Cloud 9

9. Tina Turner, Private Dancer

10. Aerosmith, Permanent Vacation