Forrige mandag ble førstesingelen «Don't Call the Cops» presentert via bandets MySpace-side. Nå har The September When lagt ut hele albumet til gjennomlytting på den samme siden. Alle de 11 sangene på «Judas Kiss» ble lagt ut i tolvtiden i dag.

Konsert

Da The September When entret scenen i Stavanger sentrum den 28. august var det duket for gjensyn med et av 90-tallets største norske band, og på rekordtid har bandet spilt inn ny plate. Innspillingen foregikk i Vega studio langt sør i Frankrike, og studioet hadde den fordelen at alle fem kunne spille sammen. Live.

Plate

Den mest sentrale gjenstanden i studioet var en EMI TG 12345 miksepult som blant annet har blitt brukt av The Rolling Stones. Miksepulten ble brukt på det klassiske albumet «Some Girls». Deler av platene «Tattoo You» og «Emotional Rescue», deriblant superhiten «Start Me Up» ble også spilt inn med nevnte miksepult.

Konsert

The September When markerer utgivelsen med en intimkonsert på Platekompaniet i Stavanger klokken 24.00 i dag. Bandet selv kommenterer konserten slik på sine offisielle nettsider:

« Det røpes også at vi spiller en “intim” konsert på Platekompaniet i Stavanger natt til fredag 5. desember. Hvor intimt blir det? Levende lys, massasjeoljer og jacuzzi? Eller er det bare øregangene som skal masseres musikalsk, iblandet en og annen skikkelig rock-fik? Den som møter opp finner ut ».

Hør hele det nye albumet her.